Известие

Collapse
No announcement yet.

Сила на светене на фарове 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега а как са стъклата? Направи една снимка и на тях. Имаш ли представа дали са оригинални или са сменяни - ако са сложени от китайските буклуци, ако ги вдигнеш няма да осветяват като хората
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Ти от къде си колега, че ако си наблизо да дойда да помогна, че без фарове си е мъка!
      От Хасково съм. Незнам ти от къде си и на какво разстояние, но съм трогнат за загрижеността

Първоначално публикувано от DarkKinght
      Колега а как са стъклата? Направи една снимка и на тях. Имаш ли представа дали са оригинални или са сменяни - ако са сложени от китайските буклуци, ако ги вдигнеш няма да осветяват като хората
      Стъклата са си оригинални, не са сменяни. Мога и тях да ги щракна, но повече ми притеснява, че фаровете се регулират само от купето. Като се пробвам ръчно, навивам, навивам, а те не помръдват :/
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD '99

Коленича само пред господ,но не го виждам тука..

Comment

Първоначално публикувано от nosunshine Покажи съобщение
        ...

Стъклата са си оригинални, не са сменяни. Мога и тях да ги щракна, но повече ми притеснява, че фаровете се регулират само от купето. Като се пробвам ръчно, навивам, навивам, а те не помръдват :/
        По спомен височината се регулираше от самата машинка за ел. регулирането. През обедната ми почивка ще сляза да погледна, ако все още някой по-запознат не е казал в грешка ли съм

П.П. Аз лично свалях машинката и въртях езика на ръка че ми се струваше десния фар висок, но не знам дали така няма да се прецака нещо, а и един познат ми каза, че би трябвало да има шестограм, с който да се регулира височината и е на самото моторче.
        sigpic
        BMW 316 Compact '95

Comment

колега отиди в един сервиз да ти настроят фаровете както трябва и ще си решиш проблема ,аз така направих и съжалявам че се помотвах и се кьорих няколко месеца с тия фарове.
          159 1.9 jtd TI
          156 1.8 ts 99g ex

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение

П.П. Аз лично свалях машинката и въртях езика на ръка че ми се струваше десния фар висок, но не знам дали така няма да се прецака нещо, а и един познат ми каза, че би трябвало да има шестограм, с който да се регулира височината и е на самото моторче.
            Точно със шестограм ги въртях и мъчих и нищо не ставаше .

Comment

прецакана ти е машинката за реглажа на фаровете,като въртиш 6-тограмчето ръчно трябва да се движат вътре в самия фар рефлекторите.поради същия тоз проблем аз смени машинките за фаровете.

Comment

Точно със шестограм ги въртях и мъчих и нищо не ставаше .
                Аз сега гледах на моята няма никъде за шестограми, но като се свали машинката и се върти самия език ръчно, би трябвало да се подава повече или по-малко...

Като гледам pecigsxr се с сблъсквал с този проблем да каже преди да ги смени движели ли са се фаровете от вътре (електронно). Според мен не би трябвало, ако са прецакани, за това застани срещу някоя стена и дай пълно горе-пълно долу и виж дали се движи линията
                sigpic
                BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                  Аз сега гледах на моята няма никъде за шестограми, но като се свали машинката и се върти самия език ръчно, би трябвало да се подава повече или по-малко...

Като гледам pecigsxr се с сблъсквал с този проблем да каже преди да ги смени движели ли са се фаровете от вътре (електронно). Според мен не би трябвало, ако са прецакани, за това застани срещу някоя стена и дай пълно горе-пълно долу и виж дали се движи линията
                  Електроно (тоест от купето) се движат няма проблем. Но ръчно не искат. А снимките, които пейстнах са на максимум дигнати.
                  Pecigsxr, какви пари са машинките - нови/2-ра ръка и от къде да си ги набавя Благодаря!

Comment

От Хасково съм. Незнам ти от къде си и на какво разстояние, но съм трогнат за загрижеността
                    Аз съм от Нова Загора, ако имаш път на сам казвай! Ще ти помогна!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

купих ги от колеги във форума,,продава'' , моите машинки се движеха електрически но не и ръчно,и не можех да си регулирам фаровете,затова ги смених,бяха околу 10-15лв.бройката.

Comment

Първоначално публикувано от pecigsxr Покажи съобщение
                        купих ги от колеги във форума,,продава'' , моите машинки се движеха електрически но не и ръчно,и не можех да си регулирам фаровете,затова ги смених,бяха околу 10-15лв.бройката.
                        Явно и моя проблем е същия
                        Ще поразгледам раздела и дано намеря..

Comment

Проблема отстранен! Машинката е била заяла.
                          Ключ!

Comment

Working...
                          X